Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Video: Máxima schittert met pauwenstaartdiadeem

21 november 2018 · Leestijd 2 min

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

De koninklijke familie was woensdagavond sterk vertegenwoordigd bij het staatsbanket dat door koning Willem-Alexander werd aangeboden aan president Halimah Yacob van Singapore en haar man.

Maxima_staatsbanket_president_Singapore.jpg

Voor deze gelegenheid koos Máxima voor een asymmetrische japon uit de nieuwe collectie van Claes Iversen. Ze maakte haar rode outfit compleet met het pauwenstaartdiadeem.

Welk cijfer geef jij de outfit van koningin Máxima? Klik hier en stem op onze poll. 

Lees verder onder de foto.

Beatrix_staatsbanket_president_Singapore.jpg

Beatrix

Yacob toonde zich bijzonder verheugd dat ook prinses Beatrix aanwezig was. Vijf jaar geleden was Beatrix samen met Willem-Alexander en Máxima op staatsbezoek in Singapore. Ze hield destijds knap verborgen dat het haar laatste staatsbezoek was. Enkele dagen na terugkeer uit Singapore kondigde ze haar aftreden aan.

Lees verder onder de foto.

Naast prinses Beatrix schoven ook prinses Margriet, prins Constantijn en prinses Laurentien aan voor het diner in de royaal versierd Burgerzaal van het Koninklijk Paleis. 

President Yacob en haar man gaan donderdag naar Bleiswijk, Rotterdam, Delft en Den Haag. Koningin Máxima neemt het gezelschap 's ochtends op sleeptouw terwijl haar man in Amsterdam het vernieuwde Anne Frank Huis opent.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--