Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Video: Meghan krijgt een hart onder de riem gestoken

23 oktober 2019 · Leestijd 2 min

Meghan, de hertogin van Sussex, had dinsdagavond voor het eerst een publiek optreden sinds ze bekende een moeizaam eerste jaar als Britse royal achter de rug te hebben. Ze woonde in de Royal Albert Hall de openingsceremonie bij van de One Young World Summit. De hertogin werd getrakteerd op een warm welkom.

Meghan-applaus-summit.jpg

Toen de hertogin de zaal binnenkwam kreeg ze volgens de aanwezige media het luidtste applaus van de avond. Meghan leek een goed humeur te hebben. Ze zat opgewekt op het podium, klapte mee en had een glimlach op haar gezicht tijdens de ceremonie.

Lees verder onder de foto's.

Media-aandacht

Meghan heeft zich onlangs in een interview voor het eerst uitgelaten over hoe zwaar het leven als lid van het Britse koninklijk huis kan zijn. Ze zei het moeilijk te hebben met alle media-aandacht die ze ontvangt. De hertogin ligt continu onder een vergrootglas en dat zou veel druk op haar schouders leggen. Prins Harry maakt zich daar ook zorgen over en vergelijkt de huidige situatie met die van zijn moeder Diana. Ook zij kreeg te maken met veel ongewilde media-aandacht en volgens Harry is dat een van de redenen voor haar vroege dood.  

De One Young World Summit is een wereldwijd forum voor jonge leiders. Tweeduizend jonge mensen uit meer dan 190 landen komen samen om te vergaderen over hoe de volgende generatie van verantwoordelijke en effectieve leiders eruit komt te zien.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--