Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Video: Prinses Margriet verrast Harry met kraamcadeautje

9 mei 2019 · Leestijd 2 min

De komst van prins Harry naar Den Haag onderstreept hoezeer de Invictus Games hem na aan het hart liggen. Amper drie dagen na de geboorte van zijn zoon Archie stapte de Britse prins op het vliegtuig naar Nederland voor de kick-off van het sportevenement. Prinses Margriet verraste de kersverse vader met een schattig presentje.

Prinses Margriet, erevoorzitter van de Invictus Games 2020, overhandigde Harry een rompertje met het logo van de Invictus Games. En dat viel duidelijk in de smaak! De prins vertelde dat hij "nog geen idee" heeft of zijn zoontje volgend jaar van de partij is bij de Invictus Games in Den Haag.

Lees verder onder de foto's.

In zijn toespraak herinnerde Harry eraan dat Nederland al sinds de eerste editie in 2014 van de partij is bij de Invictus Games. "We herinneren ons allemaal de oranje zee in het publiek in Orlando, Londen, Toronto en Sydney." Volgens de prins lieten de Nederlandse supporters zich ook altijd duidelijk horen, wat hem in het Zuiderpark applaus opleverde.

Harry sloot zijn bezoek aan het Haagse Zuiderpark af met een fietstochtje. Voor die gelegenheid droeg de prins een bijzonder jasje. Daarop stond Invictus Family, met de kenmerkende gele letters I Am. Onder die tekst stond Daddy, waardoor er in het geel op Harry's jasje stond: I Am Daddy.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--