Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Video: Stralende hertogin Meghan bij tuinfeestje Charles

22 mei 2018 · Leestijd 2 min

Prins Harry en zijn kersverse echtgenote Meghan zijn dinsdag, drie dagen na hun huwelijk, als hertog en hertogin van Sussex begonnen aan hun officiële taken. Ze maakten hun opwachting in de tuinen van Buckingham Palace waar een tuinfeest werd georganiseerd ter gelegenheid van de komende zeventigste verjaardag van hun vader en schoonvader, prins Charles.

In zijn speech had Harry niet alleen warme woorden voor zijn vader. Hij stond ook stil bij de aanslag in Manchester, dinsdag precies een jaar geleden. Ruim 250 mensen die vorig jaar betrokken waren bij de hulpverlening waren bij het feest aanwezig.

Een bij

Harry kreeg ook de lachers op de hand toen hij tijdens zijn speech werd aangevallen door een bij. Toen de prins halverwege zijn toespraak was, stopte Harry plots en zei hij lachend: "Phff... Die bij had me bijna!"

Tuinfeest

Bij het tuinfeest waren ruim 6000 gasten, voornamelijk mensen betrokken bij het liefdadigheidswerk van Charles of bij zijn taken bij bepaalde militaire eenheden. Charles wordt half november zeventig jaar oud. Hij is de troonopvolger van zijn moeder koningin Elizabeth II, die 92 jaar oud is en vooralsnog niet van plan lijkt plaats te maken voor haar zoon.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--