Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Video: Vorstelijke fan Patrick organiseert eigen Oranjebeurs

5 mei 2019 · Leestijd 2 min

In de online serie 'Vorstelijke Fans' gaan we op bezoek bij royaltyfans en koningshuisverzamelaars. Van vingerhoedjes en mokken tot aan gouden borden en bedankkaartjes van de royals zelf. Piet, Willemijn, Patrick en Dennis en Ron vertellen over hun royale hobby en nemen je mee in de wereld van de Oranjeverzamelaars.

Op het eerste gezicht zul je het misschien niet verwachten, maar Patrick is een echte royalty-liefhebber. Naast het verzamelen van allerlei pronkstukken, zoals lepeltjes en biscuit beeldjes, organiseert Patrick ook een Oranjebeurs! Eén van zijn favoriete items is het bijzondere cadeautje dat leerlingen in 1938 kregen ter ere van de geboorte van prinses Beatrix. Benieuwd wat dat is? Maak kennis met Patrick en hij vertelt je alles over zijn koninklijke hobby.

Volgende week zondag is alweer de laatste aflevering van de serie 'Vorstelijke Fans'. De heren Dennis en Ron sluiten af. Zij delen niet alleen de liefde samen, maar ook dezelfde hobby. Inmiddels staat hun huis vol met een bijzondere verzameling gericht op koningin Wilhelmina. Houd de website en socials in de gaten!

Benieuwd hoe het de verzamelaars onlangs verging op de Oranjebeurs in Buren? Klik dan hier.

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--