Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Video: Zwangere Meghan knuffelt met hondjes

17 januari 2019 · Leestijd 2 min

De zwangere Meghan heeft een druk dagje achter de rug. De hertogin van Sussex heeft woensdagmiddag een bezoek gebracht aan een dierenasiel en stond een paar uur later na een outfit-wissel naast haar man prins Harry in concertzaal Royal Albert Hall voor de benefietvoorstelling Totem van Cirque du Soleil.

De 37-jarige hertogin is beschermvrouwe van het dierenasiel Mayhew Animal Home dat ze heeft bezocht. Gehuld in een beige H&M-jurk en een Armani jas ontmoette Meghan ex-bewoonster van het dierenasiel Jack Russel Maggie en haar eigenaresse Emma. Ook heeft ze kennisgemaakt met vrijwilligers en kreeg Roobarb de hond een aai over haar bol.

Lees verder onder de foto's.

Een paar uur na haar bezoek aan het asiel schitterde Meghan alweer in de Royal Albert Hall. Voor de voorstelling Totem van Cirque du Soleil heeft Meghan haar H&M-jurk van een paar tientjes ingewisseld voor een lange glitterjurk van Roland Mouret (prijskaartje: rond de 3800 euro).

De benefietvoorstelling van Totem van Cirque du Soleil is in samenwerking met het goede doel Sentebale, waar prins Harry beschermheer van is. Sentebale ondersteunt kinderen en jongeren met HIV in het zuiden van Afrika.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--