Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Wales-familie viert vakantie met een stoer dagje uit!

14 juli 2023 · Leestijd 2 min

Prins William en zijn vrouw Catherine zijn vandaag samen met hun kinderen George, Charlotte en Louis bij de Royal International Air Tattoo in het plaatje Gloucestershire. Het verrassingsbezoek staat in het teken van vliegtuigen, helikopters en andere luchtvaarttoestellen.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Ook de prinsen George en Louis en prinses Charlotte hebben officieel vakantie van hun school in Windsor. Tijd dus voor een dagje uit! De kinderen leken erg geïnteresseerd te zijn in de vliegtuigen en prins Louis nam zelfs een plaatsje op een quad. 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Het vliegtuig waarin de familie een kijkje neemt, werd vorig jaar gebruikt om de kist van de overleden koningin Elizabeth vanuit het Schotse Edinburgh naar Londen te vervoeren. Dit gebeurde een aantal dagen voor haar begrafenis. 

ANP-454685792

2016

Voor prins George is het bezoek aan de Britse koninklijke luchtmacht niet nieuw. Zeven jaar geleden, in 2016, bezochten William en Catherine de Royal International Air Tattoo ook al met de kleine George. 

ANP-371096190

Foto's Twitter, Instagram, ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--