Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Wat deed Charles op de filmset van James Bond?

21 juni 2019 · Leestijd 2 min

De Britse prins Charles heeft donderdag een bezoek gebracht aan de set van de nieuwe James Bond-film. De zoon van koningin Elizabeth kreeg van hoofdrolspeler Daniel Craig een rondleiding op de set van de film in de Pinewood Studio, iets buiten Londen.

Behalve met 007-acteur Daniel Craig sprak de prins ook met Ralph Fiennes, die M speelt, Naomie Harris (Miss Moneypenny) en regisseur Cary Joji Fukunaga. Daarnaast bekeek Charles twee Aston Martins op de set.

De beelden van Charles' bezoek werden donderdag veelvuldig gedeeld door 007-fansites. Het waren ook de eerste beelden van Daniel Craig op de set na zijn operatie. De acteur moest eind mei geopereerd worden nadat hij zijn enkel ernstig blesseerde tijdens het draaien van de film.

De opnames voor de 25e, nog titelloze Bondfilm moesten eerder een half jaar worden uitgesteld omdat regisseur Danny Boyle en de producenten ruzie kregen over het scenario. Boyle werd van het project gehaald en het script werd flink herschreven. De film zou in april 2020 in de bioscopen te zien moeten zijn.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--