Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Wat kun je deze koninklijke zomer verwachten?

17 juli 2020 · Leestijd 2 min

De zomervakantie is officieel begonnen voor het koninklijk gezin. Vrijdag werd met de fotosessie voor de pers traditioneel de zomer ingeluid.

De foto's werden voor de tweede keer in de tuin van Paleis Huis ten Bosch gemaakt. Nog even lekker nagenieten? Bekijk hier ons fotoalbum.

Ook tijdens de vakantie van de Oranjes houden wij je op de hoogte van het laatste royaltynieuws uit binnen- en buitenland. Dus houd onze site en socials de komende weken in de gaten.

Royalty op tv

Leuk nieuws! Deze zomer hebben we een aantal mooie koninklijke docu's voor je in petto. Vanaf 21 juli kun je zes weken lang kijken naar de serie 'De Windsors, achter de schermen bij het Britse koningshuis'. Kijk iedere dinsdag rond 22:05 uur op NPO 2.

Ook op de zaterdagavond kun je lekker op de bank kruipen voor een documentaire. Voor 25 juli staat 'The Real Camilla' op het programma. Verder kun je kijken naar de docu's 'Prince, son and heir: Charles at 70' (1 augustus), 'Charles & Di: The Truth Behind Their Wedding' (8 augustus) en 'The Royal Babies of Windsor' (22 augustus).

We sluiten op zaterdagavond 29 augustus het zomerse tv-seizoen af met de interessante documentaire 'Een jaar met de Zweedse koninklijke familie'. Kijken dus!

Goed om te weten!

De Blauw Bloed-nieuwsbrief gaat wel met zomerstop: de komende weken ontvang je geen mailings van ons. Maar niet getreurd dus, want de hele zomer kun je het royaltynieuws uit binnen- en buitenland gewoon lezen op de site. Vanaf 4 september verschijnt de nieuwsbrief weer elke vrijdag.

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Meld je aan en ontvang het laatste royaltynieuws in je mailbox!

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--