Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Wauw! Dit is de zomerse foto die Catherine van schoonmoeder Camilla maakte

5 juli 2022 · Leestijd 2 min

De coverfoto van de aankomende editie van het Engelse tijdschrift Country Life is gemaakt door Catherine, de vrouw van prins William. Zij schoot een plaatje van haar schoonmoeder Camilla, die gastredacteur is van de speciale editie.

De hertogin van Cornwall kwam zelf met het idee om haar schoondochter te vragen voor de covershoot, zegt hoofdredacteur Paula Lester. "En we konden niet gelukkiger zijn met het resultaat. De reeks foto's die ze nam was zo goed dat we moeite hadden om er überhaupt drie te kiezen." Catherine maakte de foto's op Camilla's eigen landgoed in Wiltshire.

Ontwerp zonder titel (2)

Dat Catherine graag fotografeert was al bekend. De afgelopen jaren maakte ze vaak de officiële foto's van haar kinderen, die bij verjaardagen met het publiek werden gedeeld. De shoot voor Country Life was de eerste keer dat de hertogin van Cambridge een officieel portret maakte van Camilla.

292132895_1056813628286162_8647685835581754079_n
De foto die op de cover van Country Life is verschenen.

Eerder dit jaar werd al bekend dat Camilla deze zomer gastredacteur zou worden voor Country Life. De special ligt op 13 juli in de schappen, enkele dagen voordat de hertogin haar 75e verjaardag viert. Eerder ging haar man prins Charles ook al enkele keren aan de slag voor het blad.

Beeld: @clarencehouse & ANP.

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--