Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Wil jij samenwerken met prinses Mabel?

30 januari 2020 · Leestijd 2 min

Prinses Mabel is voor haar organisatie 'Girls Not Brides' op zoek naar zeven nieuwe medewerkers. Dat maakte ze donderdag zelf bekend, onder meer op Twitter. Met 'Girl Not Brides' strijdt de prinses wereldwijd tegen kindhuwelijken. "Wil je helpen een wereld zonder kindhuwelijken te creëren? Geloof je in de kracht van partnerschappen? Girl Not Brides is op zoek naar kandidaten voor uitdagende functies in verschillende locaties!", aldus de boodschap van Mabel.

Gezocht wordt naar onder anderen een 'impact delivery manager' en naar iemand die de financiën beheert. Ook zijn er medewerkers nodig die het contact onderhouden met de aangesloten lokale organisaties in Afrika en die de positie van Girls Not Brides versterkt in Latijns-Amerika en het Caribisch gebied. Daar zijn kindhuwelijken vaak minder zichtbaar of duidelijk dan in bijvoorbeeld Azië en Afrika, omdat jonge meisjes niet meteen trouwen.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Prinses Mabel is ook op zoek naar een 'communications officer' die vanuit het centrale kantoor in Londen moet zorgen dat de strijd tegen kindhuwelijken wereldwijd onder de aandacht blijft, via alle soorten media die er tegenwoordig zijn: digitaal, sociaal en traditioneel.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--