Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Willem-Alexander brengt bezoekje aan Vadercentrum ADAM

5 februari 2021 · Leestijd 1 min

Koning Willem-Alexander heeft donderdag een digitaal werkbezoek gebracht aan Vadercentrum ADAM in Den Haag. Tijdens het bezoek ging het onder meer over de ondersteuning en activiteiten die het centrum biedt aan mannen uit de buurt tijdens de coronapandemie.

Op Instagram deelt het koninklijk huis foto's van het bezoek. Daarop is te zien hoe de coördinator van het centrum, een buurtvader en vrijwilligers achter de laptop zitten om te praten met de koning. De gesprekken gingen over de ontwikkeling van het centrum in de afgelopen twintig jaar en de coronacrisis. Verder kreeg Willem-Alexander een digitale rondleiding langs onder meer de werkplaats en het naaiatelier. In het naaiatelier zijn ruim 60.000 mondkapjes genaaid voor zorgpersoneel en kwetsbare mensen uit de buurt.

ADAM biedt cursussen waar alle vaders vanaf 18 jaar aan mee kunnen doen. Zo kunnen zij zich verdiepen in bijvoorbeeld EHBO-lessen, taalcursussen en ICT-training.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--