Ga naar submenu Ga naar zoekveld

William deelt lieve foto van opa met zoontje George

12 april 2021 · Leestijd 2 min

Prins William heeft maandag een liefdevol eerbetoon gebracht aan zijn vrijdag overleden grootvader prins Philip. De toekomstige troonopvolger deelde naast persoonlijke herinneringen ook een privéfoto van zijn opa met diens achterkleinzoon prins George.

"Mijn grootvader was een buitengewone man en maakte deel uit van een buitengewone generatie", schrijft William. "Catherine en ik zullen altijd doen wat hij gewild zou hebben en zullen de Queen de komende jaren steunen. Ik zal mijn opa missen, maar ik weet dat hij wil dat we doorgaan."

De hertog van Cambridge vervolgt zijn eerbetoon dat het honderdjarige leven van zijn grootvader in het teken stond van dienstbaarheid "aan zijn land en het Gemenebest, aan zijn vrouw en koningin, en aan onze familie."

Speciale herinneringen

De foto is gemaakt door Catherine, de hertogin van Cambridge.
De foto is gemaakt door Catherine, de hertogin van Cambridge.

"Ik heb het geluk dat dat hij mij niet alleen als voorbeeld de weg heeft gewezen maar ook dat hij er altijd was, tot ver in mijn eigen volwassen leven - zowel in goede tijden als in de moeilijkste dagen. Ik zal altijd dankbaar zijn dat mijn vrouw zoveel jaren de tijd heeft gehad om mijn grootvader te leren kennen en voor de vriendelijkheid die hij haar heeft betoond."

De prins vervolgt zijn schrijven: "Ik koester de speciale herinneringen die mijn kinderen voor altijd zullen hebben aan hun overgrootvader, die ze in zijn koets kwam ophalen, en zijn aanstekelijke gevoel voor avontuur en zijn ondeugende gevoel voor humor!"

Foto: @KensingtonRoyal

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--