Ga naar submenu Ga naar zoekveld

William en Catherine bij liefdadigheidsvoorstelling in Londen

26 februari 2020 · Leestijd 2 min

Prins William en zijn echtgenote Catherine genoten dinsdagavond van een avondje in het theater. De hertog en hertogin van Cambridge woonden een voorstelling bij van de musical Dear Evan Hansen in het Noël Coward Theatre in Londen.

De opbrengst van de voorstelling gaat naar The Royal Foundation, de liefdadigheidsorganisatie van het echtpaar. William en Catherine ontmoetten na afloop de cast en crew van de musical.

Dat de hertog en hertogin naar deze voorstelling gaan is niet opmerkelijk. De musical, die in november in première ging, gaat over een jongen met sociale angsten. William en Catherine zetten zich op verschillende manieren in voor mentale gezondheid.

William schreef in het programma van de avond: "Catherine en ik zijn verheugd je vanavond te vergezellen voor een speciale liefdadigheidsvoorstelling van Dear Evan Hansen. Een van de kwesties waar we passie voor hebben is geestelijke gezondheid en we zijn blij dat Dear Evan Hansen helpt om belangrijke gesprekken tussen ouders en tieners over dit belangrijke onderwerp te starten."

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--