Ga naar submenu Ga naar zoekveld

William en Kate blij met steun voor mentale gezondheidszorg

30 maart 2020 · Leestijd 2 min

William en Catherine steken thuisblijvers en -werkers die kampen met mentale problemen een hart onder de riem. Op sociale media spreken de hertog en hertogin van Cambridge daarnaast hun dank uit voor de goede samenwerking van de diverse instanties in deze crisistijd.

De afgelopen weken hebben William en Catherine regelmatig contact gehad met organisaties en beschermheerschappen over mentale gezondheidsproblemen die op kunnen doemen in tijden van thuisisolatie. Om mensen die daarmee kampen te helpen heeft Public Health England daarom nieuwe richtlijnen uitgezet en geeft het advies over hoe je je mentale gezondheid het beste kan onderhouden tijdens de crisis.

"Het is geweldig om te zien hoe de mentale gezondheidssector samenwerkt om mensen in mentale topvorm te houden", laten de Cambridges weten. "Door samen te werken en iedere dag simpele stappen te zetten, kunnen we allemaal beter voorbereid zijn op wat er komen gaat."

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--