Ga naar submenu Ga naar zoekveld

William naar drive-inbioscoop in Landrover van opa Philip

27 mei 2021 · Leestijd 2 min

Prins William en zijn vrouw Catherine hebben maandag gebeld met Cruella-actrices Emma Stone en Emma Thompson. Dat deden ze vlak voordat ze naar een drive-inbioscoop gingen, waar de film werd gedraaid. De beelden van het gesprek werden woensdag gedeeld.

"Wat leuk om je te zien, lieverd", begint de 62-jarige Thompson het videogesprek met William. In het gesprek bedanken William en Catherine de actrices, omdat de film twee dagen voor de première speciaal voor zorgmedewerkers werd gedraaid.

Tijdens het gesprek ging het ook over de opnames van de film. De 32-jarige Stone vertelt dat ze ook een scène hebben opgenomen voor Buckingham Palace, waarbij ze op een motor rijdt. "We hadden je moeten tegenhouden", zegt William lachend. "Dat is echt heel gevaarlijk." Daar stemt Stone lachend mee in. "Ik weet het. Ik kwam er gewoon mee weg, hoe bijzonder."

Woensdag ging het stel naar de drive-inbioscoop. Dat gebeurde in een bijzondere auto: een Land Rover van prins Philip. De opa van William overleed op 9 april. Hij werd 99 jaar.

William en Catherine zijn op rondreis door Schotland en bezoeken meerdere plaatsen en organisaties. Donderdag is hun laatste dag.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Foto's: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--