Ga naar submenu Ga naar zoekveld

William over zieke opa: "Ze houden hem in de gaten"

22 februari 2021 · Leestijd 2 min

Prins William heeft tijdens een bezoek aan een vaccinatiecentrum in Norfolk kort gereageerd op de gezondheidstoestand van zijn grootvader, prins Philip. "Ja, hij is oké", zei de prins volgens persbureau Reuters tegen een aantal verslaggevers. "Ze houden hem in de gaten."

De 99-jarige hertog van Edinburgh heeft maandag zijn zesde nacht in het King Edward VII-ziekenhuis in Londen doorgebracht. Dinsdag werd hij opgenomen omdat hij zich onwel voelde en vrijdag werd bekend dat hij nog zeker een week moet blijven. Wat er precies met hem aan de hand is, is niet duidelijk, maar hij is niet besmet met het coronavirus.

Prins Charles ging zaterdag bij zijn vader op bezoek. Omdat ziekenhuisbezoek onder de huidige coronamaatregelen eigenlijk niet is toegestaan, werd op sociale media druk gespeculeerd of de toestand rondom de echtgenoot van koningin Elizabeth misschien slechter is dan het paleis heeft gecommuniceerd. Maar volgens Buckingham Palace voelt Philip zich naar omstandigheden nog steeds goed. Verder commentaar wordt niet geleverd.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--