Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Wie gun jij een koninklijk lichtpuntje in deze donkere dagen?

24 december 2023 · Leestijd 2 min

Nog maar één nachtje slapen en dan is het kerst! Dan vieren de meeste mensen met veel gezelligheid, kerstmuziek, een kerstdienst in de kerk en samenzijn met familie tijdens de kerstdagen. Maar dat is helaas niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Daarom geven wij vandaag een klein lichtpuntje weg. Wie gun jij een koninklijk lichtpuntje in deze donkere dagen?

De kerstdagen staan in het teken van het licht, maar er zijn mensen die wel een extra lichtpuntje verdienen. Daarom geven we bij Blauw Bloed speciale kaarsen weg die je tijdens de koude wintermaanden kunt aansteken. Heb jij nu meteen iemand in je hoofd die dit lichtpuntje verdient? Nomineer degene dan via het formulier hieronder. 

Lees verder onder de post.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Wij geven 10 exclusieve Blauw Bloed kaarsen weg

Alhoewel kerst van oudsher niet draait om cadeaus, zijn we vandaag wel extra vrijgevig. We geven vandaag maar liefst 10 exclusieve Blauw Bloed kaarsen weg die je nergens anders kunt krijgen. Laat hieronder weten aan wie jij de kaars zou willen geven en waarom. Wij sturen de kaarsen dan in het nieuwe jaar op. 

Ben jij al klaar voor de kerstdagen? Ontdek hieronder welk personage je bent uit de EO-kersttest.

Wie ben jij in het kerstverhaal?

Wie ben jij in het kerstverhaal?

Maria, Jozef, de herders of de wijzen... Op welk personage uit het kerstverhaal lijk jij het meest? Doe de EO-kersttest en ontdek het nu!

Doe mee!

Foto: Instagram @detdanskekongehus 

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--