Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Win! 10x het speciale Oranje-nummer van Onze Eigen Tuin

17 januari 2024 · Leestijd 2 min

Tijd voor een leuke en groene winactie. We geven namelijk een speciaal Oranje-nummer van het tuinblad: Onze Eigen Tuin. Het perfecte cadeau voor iedereen die van tuinieren houdt. Nieuwsgierig hoe je kunt winnen? Lees dan snel verder.

Ben jij vaker in de tuin te vinden dan in de woonkamer of ken jij iemand die gelukkig wordt van in de aarde wroeten? Let dan goed op. Bij Blauw Bloed geven we namelijk 10 exemplaren weg van de koninklijke editie van het tuinblad Onze Eigen Tuin. De redactie van het blad heeft zich laten inspireren door alles wat koninklijk is. Een greep uit de inhoud:

Appeltjes van Oranje: Gevoelsmatig zijn citrusbomen verbonden met mediterrane gebieden, voor de meeste soorten ligt hun herkomst in China. De zachte winters van de laatste jaren openen voorzichtig de mogelijkheid ook hier Citrus in de volle grond te kweken.

Lees verder onder de foto.

margriet-pietervanvollenhoven
Prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven bezoeken in 2022 het Tulpenfestival.

Koninginnekruid: De naam koninginnekruid is met recht gekozen. Iedere volgroeide Eupatorium maculatum-cultivar heeft een majestueus voorkomen en adellijke allure. Ze zijn alleen geschikt voor grotere tuinen, maar er zijn andere soorten die bescheidener groeien en ook bruikbaar zijn.

Vorstelijke bruidsboeketten: Een boeketje droeg een bruid vroeger wel, maar zonder bloemen. Toen ze in de tweede helft van de 19e eeuw aan bruidsboeketten werden toegevoegd ging het in de eerste plaats om de symbolische betekenis van die bloemen.

Win hier het winternummer van Onze Eigen Tuin

Nu rest de vraag wat je moet doen om te winnen. Dan moet je het goede antwoord geven op de volgende vraag: in welke Canadese stad vindt elk jaar het tulpenfestival plaats waar ook prinses Margriet soms bij aanwezig is? 

Foto's: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--