Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Wie gun jij een kijkje achter de schermen bij de kerstuitzending van Blauw Bloed?

6 december 2023 · Leestijd 2 min

Nog 19 dagen en dan is het kerst! Deze hele decembermaand trakteren we je op de website van Blauw Bloed op inspirerende en warme verhalen. En natuurlijk geven we ook af en toe een cadeautje weg. Vandaag mogen we iets héél bijzonders weggeven, namelijk een uniek kijkje achter de schermen bij de opnames van onze kerstuitzending.

De decembermaand staat voor velen in het teken van een samenzijn met familie en vrienden, maar helaas is die gezelligheid niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom houden we een stoel vrij bij ons aan tafel tijdens de speciale kerstuitzending van Blauw Bloed. Op 20 december nemen we deze uitzending op in Slot Zeist: een feestelijke en koninklijke locatie in het midden van Nederland. Na de uitzending wordt er met het team en de aanwezige deskundigen ook nog geproost op de laatste aflevering van het seizoen. En daar kan jouw moeder, vader, oom, tante, oma, opa, buurman of -vrouw gewoon bij zijn!

Wie gun jij een kijkje achter de schermen?

Ken jij iemand die helemaal dol is op alles wat met het koningshuis te maken heeft? Let dan goed op! Je kan degene dus verrassen met een leuk kijkje achter de schermen bij de opnames van de kerstuitzending van Blauw Bloed. Nieuwsgierig hoe je iemand kunt nomineren? Lees dan snel verder. 

Lees verder onder de foto.

Tirza van der Graaf - Blauw Bloed

Heb jij nu iemand in gedachten die erg blij wordt van een kijkje achter de schermen op deze bijzondere plek? Of iemand met een groot hart voor het koningshuis die het verdient om tijdens kerst in het zonnetje gezet te worden? Nomineer hem/haar dan! 

Dat kan als volgt: 

1. Schrijf een mail met als onderwerp titel (Winactie kerstuitzending).

2. Motiveer in je mail kort en bondig wie jij dit gunt en waarom.

3. Mail je motivatie naar blauwbloed@eo.nl vóór 13 december 2023.

We maken in de dagen erna bekend wie mee mag naar de kerstuitzending van Blauw Bloed. 

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--