Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zien! De liefste en mooiste beelden uit Lech

25 februari 2020 · Leestijd 2 min

De koninklijke familie geniet in het Oostenrijkse skioord Lech van de jaarlijkse wintersportvakantie. Om ervoor te zorgen dat ze tijdens het skiën op privacy kunnen rekenen, mag de pers dinsdagochtend uitgebreid foto's en video's maken tijdens een georganiseerd fotomoment in de sneeuw.

De fotosessie volgde een vast patroon dat over de jaren is gegroeid. Er werd in verschillende samenstellingen geposeerd, waarbij graaf Claus, de enige kleinzoon van prinses Beatrix, er dit keer met zijn knaloranje trui voor had gezorgd dat hij goed zou opvallen in het gezelschap van zijn zusjes en nichtjes.

Bekijk en lees meer onder de foto's.

Koning Willem-Alexander poseerde ook weer voor de 'driegeneratieopname', samen met moeder Beatrix en Amalia. Ook ging hij apart op de foto met zijn oudste dochter en dit zorgde voor een aantal intieme ogenblikken.

Bekijk hier meer foto's

Actie op de piste

Als locatie voor de ontmoeting was dit jaar weer gekozen voor Oberlech. Dat is voor de grote groep pers het makkelijkst te bereiken vanuit het dorp Lech zelf. Er is daar ook plek voor de koninklijke familie om zich onbespied voor te bereiden op het fotomoment. Prinses Beatrix kan zich er rustig terugtrekken wanneer de gezinnen van haar zoons Willem-Alexander en Constantijn voor het oog van de camera's een paar korte afdalingen doen.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--