Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zien: Prinses Anne wenst succes en blikt terug

19 juli 2021 · Leestijd 2 min

Prinses Anne heeft via Twitter de atleten van het Engelse team veel geluk toegewenst op de Olympische Spelen in Tokio. Die gaan komende vrijdag van start.

Hoewel Anne er zelf niet bij kan zijn, steunt ze het team vanuit huis "met trots". "Ik en het hele land zullen voor jullie juichen", schrijft ze in een verklaring. "Veel succes en ik kijk ernaar uit de prestaties in de herfst met jullie te vieren."

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
Prinses_Anne_Doet_mee_met_olympische_spelen.jpg

De dochter van koningin Elizabeth is lid van het Internationaal Olympisch Comité (IOC) en is in die hoedanigheid al tientallen jaren betrokken bij de internationale sportorganisatie. Zelf heeft ze in 1976 deelgenomen aan de Spelen als ruiter. "Ik herinner me van mijn eigen olympische ervaring de verwachtingen en opwinding van het betreden van het olympische podium. Maar ook de enorme focus op wat je moet doen."

Vanwege de coronapandemie zal het evenement er dit jaar anders zijn dan normaal. Toch drukt Anne de sporters op het hart er voluit van te genieten. "Dit zijn jullie Olympische Spelen. Het zal anders zijn maar voor jullie niet minder belangrijk. Geniet ervan en heb plezier."

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--