Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zien! Royals in de trendkleur groen

11 april 2020 · Leestijd 2 min

De lente is begonnen en de natuur kleurt langzaamaan weer groen. En laat groen nou net dé trend op modegebied zijn! De royals hebben deze trendkleur al eerder omarmd, dus redenen genoeg voor stijlmeester Bodo Breg om hun groene outfits eens onder de loep te nemen.

Ben je benieuwd welke outfits uit de koninklijke garderobes groen licht krijgen van de stijlmeester? En welke japon van koningin Máxima zijn absolute favoriet is? Bekijk de video!

Catherine

Bij het officiële bezoek van prins William en Catherine aan Ierland, begin maart, ging de hertogin voor groen. Geen verwonderlijke keuze, want groen is de nationale kleur van het land. Maar door haar keuze voor een military coat in combinatie met een knalgroene jurk was het een ijzersterk plaatje!

Lees verder onder de foto's.

Máxima

Ook koningin Máxima pakte uit tijdens het staatsbezoek aan Ierland: zij koos voor de groene kanten japon van Jan Taminiau. Op het rokgedeelte heeft hij bladeren van chiffon in 3D-effect aangebracht, die doorlopen in de weelderige sleep. Wat een ontwerp! Máxima droeg de galajurk voor het eerst in Portugal.

Lees verder onder de foto's.

Meghan

Enkele weken na haar huwelijksdag bracht Meghan samen met Harry een officieel bezoek aan Ierland. Ook zij koos voor de nationale kleur van het land. Ze combineerde de kokerrok van het Franse modehuis Givenchy met een top in dezelfde kleur 'forest green'. 

Begin maart ging Meghan bij de jaarlijkse kerkdienst op Commomwealth Day voor de trendkleur groen. Het was haar laatste koninklijke optreden, wat een stijlvol afscheid!

Foto's: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--