Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zien we Máxima binnenkort in 'Koken met Max'?

18 mei 2020 · Leestijd 2 min

Wow, het recept van Máxima's moeder voor Argentijnse alfajores valt in de smaak! Koningin Máxima deelde het recept zondag ter gelegenheid van haar 49e verjaardag op sociale media. Niet eerder in de drie jaar dat de koninklijke familie actief is op Instagram hebben zoveel mensen op een bericht gereageerd.

Maandagmiddag om 14:30 uur waren al meer dan 5600 reacties achtergelaten: van felicitaties tot een oproep aan omroep Max om de koningin haar eigen programma 'Koken met Max' te geven. De bakkerijschool liet weten plek te hebben wanneer Máxima van loopbaan wilde wisselen. Op Facebook is het recept overigens ook populair: het is al 4900 keer gedeeld en telt 8500 reacties.

Het koninklijk recept is sinds maandagmiddag ook het meest gewaardeerde bericht. Het record was voor de gezinsfoto die ter gelegenheid van 'Koningsdag thuis' werd geplaatst (99.125 likes), maar Máxima's alfajores hebben dat getal in minder dan een dag overtroffen (100.073). Het bericht dat de Oranjes zaterdag uitstuurden voor het alternatieve songfestival staat derde op de alltimeranglijst (80.066).

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--