Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zien: Weer een nieuwe coupe voor Charlène

10 februari 2021 · Leestijd 2 min

Van prinses Charlène van Monaco weten we dat ze uitblinkt in de meest creatieve kapsels. Gisterenavond was ze samen met prins Albert bij de opening van een rugbytoernooi... mét een nieuw kapsel!

Op foto's die het vorstendom van Monaco heeft gedeeld is te zien dat de prinses kort is geknipt en naar de zijkant is gekamd. De zijkant van haar kapsel is opgeschoren. Hiermee verscheen ze in december voor het eerst in het openbaar. Maar nu heeft ze dus weer een nieuwe variatie op haar kapsel bedacht!

Rugby spelen

Het paar opende gisteren het Monaco Sevens rugbytoernooi. Er waren toespraken en zelf passte het stel ook een rugbybal naar elkaar. Het toernooi vindt in juni plaats en dit zal ook de kwalificatie zijn voor de Olympische Spelen van Tokio. De twee beste damesploegen en de beste herenploeg mogen naar Japan om hun rugbykunsten te tonen.

Wil je alle andere kapsel van Charlène bewonderen? Onlangs hebben wij ze allemaal op een rijtje gezet. Bekijk ze via onderstaande knop!

Laat ze me zien!

Foto's: Palais Princier de Monaco

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--