Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zien: Zo ziet de baby van Harry en Meghan eruit

8 mei 2019 · Leestijd 2 min

Alle ogen zijn woensdag gericht op Windsor, waar prins Harry en hertogin Meghan hun pasgeboren kindje aan de wereld laten zien. In Windsor Castle, waar de twee bijna een jaar geleden in het huwelijksbootje stapten, poseerden de trotse ouders samen met hun kindje voor de camera. Bekijk de foto's hieronder!

Meghan, gekleed in een crèmewitte jurk, noemt haar zoontje "een droom". Volgens de hertogin van Sussex is hij "heel rustig en zoet". Ze noemt de hele ervaring "magisch".

Toen het koppel door een verslaggever van Sky News werd gevraagd op wie het kindje lijkt, kon Harry daar geen antwoord op geven. "Zijn uiterlijk verandert iedere dag", zei de prins terwijl hij straalt van geluk. Harry zegt het heerlijk te vinden om "kostbare tijd" door te brengen met zijn zoon en te zien hoe hij langzaam groot wordt. Meghan bedankte iedereen voor "alle gelukswensen en vriendelijkheid".

Lees verder onder de foto's.

Het jongetje kwam maandagochtend om 05.26 uur lokale tijd ter wereld en weegt iets meer dan 6 pond. De baby is het achtste achterkleinkind van koningin Elizabeth.

Prins Harry verscheen maandagmiddag even kort buiten, bij Windsor Castle. Met een big smile vertelde Harry aan de pers "heel trots te zijn" op zijn echtgenote. Hij noemde de geboorte "een geweldige ervaring".

Houd de website van Blauw Bloed in de gaten voor al het nieuws over de royal baby!

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--