Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zomerse kinderkleding

3 augustus 2016 · Leestijd 2 min

Wat dragen de koninklijke kinderen deze zomer? Blauw! De kleur is een trend onder de kinderen met blauw bloed.

Prinses Amalia en prinses Alexia

Bij de zomerse fotosessie in de tuin van Villa Eikenhorst schittert prinses Amalia (12) in een lichtblauw jurkje van Zara. De oudste dochter van de koning heeft de japon zelf uitgekozen.

Amalia.jpg

 Ook haar zusje Alexia (11) kiest voor blauw, alleen in een donkere tint.

Alexia.jpg

Prinses Ingrid Alexandra

De Noorse prinses Ingrid Alexandra (12) weet wel hoe je er zomers en koninklijk uit kan zien. Als de familie viert dat koning Harald 25 jaar op de troon zit, verschijnt de prinses in een blauwe japon met clutch én zonnebril.

Ingrid-Alexandra_01.jpg

Prinses Eléonore

De jongste spruit van het Belgische koningspaar, prinses Eléonore (8), draagt op de nationale feestdag een blauw jurkje met bijpassend jasje.

Eleonore-Mathilde.jpg

Elisabeth, Gabriël en Emmanuel

In de zomervakantie brengen de kinderen van de Belgische koning een bezoek aan het Belgische Stripcentrum voor de tentoonstelling ‘Eendracht maakt smurf’ ter gelegenheid van 50 jaar smurfen. De kinderen Elisabeth (14), Gabriël (12) en Emmanuel (10) dragen, welgekozen, blauw.

Elisabeth-Gabriel-en-Emmanuel.jpg

Prinses Estelle en prins Oscar

Op de verjaardag van haar moeder moet prinses Estelle (4) haar zomervakantie even onderbreken voor een fotomoment met de pers. De dochter van kroonprinses Victoria ziet er beeldig uit in haar blauwe jurk met kraagje.

Estelle.jpg

Als alle Zweedse royals zich in kledendracht hijsen voor de nationale feestdag, mag prins Oscar (4 maanden) gewoon lekker bij mama op schoot luieren in een blauw tuinpakje.

Oscar.jpg

Prinses Leonore en prins Nicolas

Ook de Zweedse prinses Madeleine kiest voor blauwe kinderkleding. Samen met haar dochter Leonore (2) bezocht ze het eiland Gotland, het hertogdom van het prinsesje. De drukke kleuter rent rond in een blauw jurkje met bijpassende strik in het haar.

Leonore-Gotland.jpg

Bij de doop van haar neefje prins Oscar draagt Leonore een blauwe rok.

Madeleine-en-Leonore.jpg

Als prins Nicolas in juni één wordt trakteert het Zweedse hof op nieuwe foto’s. Het prinsje draagt een blauw overhemd met een ruitje.

Nicolas.jpg

Prins George

En ook als de Britse prins George (3) jarig is verschijnen er nieuwe foto’s. De zomerse, blauwe outfit van het prinsje was na enkele dagen overal uitverkocht.

George.jpg

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--