Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zomerse vakantiekiekjes: Leonor en Sofía op Mallorca

10 augustus 2020 · Leestijd 2 min

De Spaanse prinsessen Leonor en Sofía vieren de komende dagen zomervakantie op Mallorca. Het koninklijk gezin is vrijdagavond aangekomen op het eiland in de Middellandse Zee. Vanaf het vliegveld reed koning Felipe zijn gezin naar paleis Marivent, waar de familie een soort werkvakantie zal houden.

Koning Felipe heeft tijdens zijn verblijf op Mallorca nog een flink aantal afspraken in zijn agenda staan. De maandag begon met een overleg met de burgemeester van Palma. In de avond gaat Felipe samen met koningin Letizia naar de plaats Petra. Daar bezoeken ze het museum in het geboortehuis van pater Juníper Serra, die in de achttiende eeuw onder meer in Californië tal van katholieke missies vestigde.

Woensdag heeft Felipe nog een belangrijke werkafspraak met premier Pedro Sánchez. Ook staan er nog officiële uitstapjes met het gezin op het programma om de lokale bevolking, en sociale en culturele instellingen steun te betuigen.

Als de Spaanse royals op Mallorca zijn, is er doorgaans altijd een fotosessie. Wij kunnen niet wachten op de nieuwe plaatjes! Beleef alvast voorpret met deze leuke kiekjes van de prinsessen Leonor en Sofia door de jaren heen.

Foto's: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--