Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zwangere Meghan spreekt kijkers benefietconcert toe

10 mei 2021 · Leestijd 2 min

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Tijdens het vooraf opgenomen benefietconcert VAX Live, waarbij regeringsleiders werden opgeroepen geld of coronavaccins te doneren aan arme landen, heeft ook Meghan haar opwachting gemaakt. De hertogin van Sussex, die momenteel hoogzwanger is, verscheen virtueel op het scherm om de kijkers thuis toe te spreken.

"Dit jaar werd gekenmerkt door gemeenschappen die samenkwamen en onvermoeid en als helden Covid-19 aanpakten. We zijn hier allemaal samen op een moment waarop de weg voor ons makkelijker wordt, maar het is aan ieder van ons om onze weg vooruit te vinden", aldus Meghan.

Haar echtgenoot prins Harry was in levende lijve aanwezig bij het concert. Hij zei daar onder meer dat het coronavaccin voor iedereen ter wereld toegankelijk moet zijn. Meghan sloot zich daarbij aan. "Het is cruciaal dat ons herstel zich focust op de gezondheid, veiligheid en het geluk van iedereen. In het bijzonder vrouwen die onevenredig zijn getroffen door deze pandemie."

Het concert VAX Live: The Concert to Reunite the World werd afgelopen week al opgenomen en was zaterdagavond via YouTube en op Amerikaanse tv-zenders te volgen. De show werd gepresenteerd door Selena Gomez en bevatte optredens van onder anderen Jennifer Lopez, H.E.R en Dave Grohl.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--