Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Veelgestelde vragen

Locatie

Gebouw van de EO. Oude Amersfoortseweg 79 1213AC Hilversum.

Parkeren kan gratis voor het gebouw.

Wat kunnen we verwachten op 15 juni?

Op 15 juni organiseren we de allereerste Blauw Bloed pubquiz. Royaltydeskundigen Tirza van der Graaf en Simone Lamain vertellen in een lezing alles over de relatie van het koningshuis met pers en publiek. Uiteraard delen ze hun eigen ervaringen en is er ruimte om vragen te stellen. Daarna wordt er per tafel (maximaal zes personen) gestreden om de winst in de Blauw Bloed pubquiz.

Hoe zit het precies met de middag- en avondeditie?

De middageditie van de pubquiz is inclusief een high tea, bij de avondeditie is er geen high tea voorafgaand. Krijg ik bij de avondeditie dan wel iets te eten en te drinken? Ja natuurlijk! Bij ontvangst is er koffie en thee met wat lekkers. Tijdens de pubquiz schenken we bier, wijn en fris en serveren we borrelhapjes.

Wat kost de pubquiz?

Een ticket voor het middagprogramma kost EUR 37,50 inclusief high tea en lezing en exclusief € 1,- boekingskosten. Het avondprogramma kost EUR 19,50 inclusief lezing en exclusief € 1,- boekingskosten.

Ik neem deel aan de high tea, maar heb dieetwensen. Wat nu?

We zorgen dat er volop keuze is in vegetarische en niet-vegetarische hapjes. Mocht je nog andere dieetwensen hebben, mail dan even naar blauwbloed@eo.nl o.v.v. pubquiz.

Moet je vriend zijn om naar het evenement te mogen?

Iedereen is van harte welkom bij de Blauw Bloed pubquiz. Wij willen met het gezin komen Hoewel we dol zijn op kinderen, is dit evenement niet geschikt voor de allerkleinsten. Vanaf 12 jaar ben je welkom.

Ik kan toch niet komen

Kan jij toch niet komen? Dan is annuleren niet mogelijk, zoals ook al eerder is vermeld.

Ik heb mijn kaartjes nog niet.

De kaartjes heb je al ontvangen bij aankoop, vanuit Paylogic. Heb je ze toch niet, ga naar deze link. Klik op ‘Ik heb een ticket’ en vul het emailadres in waarmee je het kaartje hebt gekocht. Dan ontvang je het kaartje binnen een paar minuten in je mailbox.

Wanneer gaat de zaal open?

Het middagprogramma begint om 14.00 uur, de zaal gaat om 13.30 uur open. Het avondprogramma begint om 19.30 uur, de zaal gaat om 19.00 uur open. De tafels zijn voor zes personen.

Kan het zijn dat ik met onbekenden aan tafel kom?

Ja, dat kan, afhankelijk van de grootte van het gezelschap waarmee je komt. Boek je met zes personen tegelijk, dan is een eigen tafel gegarandeerd. Boek je met minder mensen, dan zullen we de tafel (mogelijk) aanvullen tot zes personen. Met elkaar vormen jullie een team tijdens de pubquiz.

Ik zit in een rolstoel/scootmobiel. Is de locatie dan toegankelijk?

Jazeker.

Waar kan ik parkeren?

Voor de deur van de locatie. Gratis en voor niks!

Antwoord niet gevonden?

Dan kun je mailen naar blauwbloed@eo.nl o.v.v. Pubquiz

--:--