BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Christian viert zevende verjaardag

Prins Christian, de oudste zoon van kroonprins Frederik en prinses Mary van Denemarken, is maandag 7 jaar geworden.

Zijn trotse ouders hebben een aantal nieuwe foto's van Christian vrijgegeven.

Klik hier voor de foto's

Prins Christian werd geboren op 15 oktober 2005 in het Rigshospitalet te Kopenhagen. Op 21 januari 2006 werd hij gedoopt en volgens Deense traditie zijn naam bekendgemaakt. Zijn peetouders zijn onder anderen kroonprins Haakon en kroonprinses Mette-Marit van Noorwegen, de Zweedse kroonprinses Victoria, zijn oom prins Joachim en kroonprins Paul van Griekenland (een neef van zijn vader).

Op 21 april 2007 kreeg Christian een zusje, prinses Isabella, en in januari 2011 werd de tweeling prins Vincent en prinses Josephine geboren.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: