Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Gravin Eloise

Eloise Sophie Beatrix Laurence van Oranje-Nassau van Amsberg · Koningshuis Nederland

Gravin Eloise

Eloise Sophie Beatrix Laurence van Oranje-Nassau van Amsberg · Koningshuis Nederland

Eloise is geboren op 8 juni 2002 in het Bronovo ziekenhuis in Den Haag als dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien. Ze krijgt de titel gravin. Eloise heeft een broer, graaf Claus-Casimir (2004) en een zus gravin Leonore (2006). 

Gravin Eloise is gedoopt op 15 december 2002 in de kapel van Paleis Het Loo in Apeldoorn. Haar peetouders zijn: kroonprins Haakon van Noorwegen, prins Friso (1968-2013), prinses Carolina de Bourbon de Parme en Sophie van Wouw (een vriendin van prinses Laurentien).

Ze groeit de eerste jaren van haar leven op in Brussel. In de zomer van 2015 verhuist het gezin naar Nederland. Eloise vervolgt het middelbaar onderwijs op het Maerlant Lyceum in Den Haag. Op 14 mei 2020 maakt ze via Instagram bekend dat ze geslaagd is voor haar eindexamen.

Na de middelbare school gaat ze studeren aan Hotelschool The Hague in Amsterdam. In 2023 maakt ze bekend dat ze een website heeft opgezet: My Lima Lima. Het bedrijf zamelt geld in voor goede doelen door het verkopen van luxe tweedehands kleding en accessoires. Duurzaamheid en tweedehands kleding zijn onderwerpen waar Eloise zich veel mee bezighoudt. 

Al het royaltynieuws over Gravin Eloise

--:--