BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Daniel en Carl Philip ontvoeren Chris O'Neill voor vrijgezellenfeest

De verloofde van de Zweedse prinses Madeleine, Chris O’Neill, dacht deze week dat hij een lunchafspraak had met prins Daniel in het koninklijk paleis in Stockholm.

Tot hij erachter kwam dat dit alleen maar een smoes was om hem mee te nemen voor zijn vrijgezellendag.
 
In eerste instantie had hij niets door, tot de chauffeur van de auto opeens een andere route reed en stopte bij de haven. Daar lag een boot klaar waarop al zijn Zweedse vrienden al stonden samen met prins Carl Philip en prins Daniel.
 
Na een aantal uur te hebben gevaren legde de boot aan bij Sandhamm waar ze hebben gegeten en feest hebben gevierd. Prins Carl Philip was eerst bang dat hij niet bij het vrijgezellenfeest aanwezig kon zijn maar na wat afspraken te hebben verzet kon hij zich toch mengen in het feestgedruis.
 
Het is het tweede vrijgezellenfeest voor de verloofde van prinses Madeleine. In Italië heeft hij samen met drie Amerikaanse vrienden zijn vrijgezellen bestaan afgesloten.
 
Prinses Madeleine genoot intussen van een klein vrijgezellenfeestje. De prinses was aan het lunchen met twee vriendinnen, waaronder Emma Pernald, de ex van haar broer prins Carl Philip.
 
Eerder had prinses Madeleine al een vrijgezellenweekend in de Zwitserse Alpen. Maar die werd toen ruw onderbroken vanwege slechte gezondheidstoestand van haar geliefde tante prinses Lilian. Prinses Madeleine en prinses Victoria zijn toe direct teruggegaan naar Zweden.  Niet veel later overleed de prinses.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: