BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Gravin Eloise viert elfde verjaardag

Eloise, de dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, viert zaterdag haar verjaardag. Het meisje werd elf jaar geleden geboren in Den Haag. Het gezin woont tegenwoordig in Brussel.

De volledige naam van het meisje is Eloise Sophie Beatrix Laurence van Oranje-Nassau van Amsberg. Ze is geen prinses, maar gravin van Oranje-Nassau en jonkvrouw van Amsberg. Eloise is het oudste kleinkind van prinses Beatrix. Ook is ze het enige kleinkind dat prins Claus nog mee heeft gemaakt.

Eloise heeft ook nog een broertje en een zusje. Op 21 maart 2004 werd Claus-Casimir geboren en en op 3 juni 2006 kreeg Eloise een zusje: Leonore. Wat de dochter van Constantijn en Laurentien op de feestelijke dag doet, is niet bekend.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook