BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Man prinses Märtha Louise komt met tv-serie

Ari Behn, de echtgenoot van de Noorse prinses Märtha Louise, gaat weer televisiewerk doen. Dat heeft een woordvoerder van TV Norge bevestigd tegenover het Zweedse tijdschrift SvenskDam.

Hij gaat een reeks maken over de problemen in de wereld.

Ari Behn, onder meer bekend als schrijver, maakte eerder spraakmakende televisieprogramma’s. In zijn laatste reeks zorgde hij voor opzien door via hypnose in contact te komen met zijn overleden grootvader en door als vrouw verkleed opnamen te maken in Oslo.

Behn werkt samen met zijn oude vriend Per Fretheim. Met hem was hij eerder gebrouilleerd omdat Fretheim privéfoto’s van Märtha Louise en Ari - ze huwden in 2002 - had doorgespeeld aan het roddelblad Se og Hor.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: