BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Belgische prins Amedeo stelt verloofde voor

De Belgische prins Amedeo heeft zijn verloofde Elisabetta Rosboch von Wolkenstein zondag voorgesteld aan de wereld. In de tuin van Villa Schonenberg, waar de ouders van de prins wonen, verzamelde de koninklijke familie zich voor een fotosessie.

Het Paleis maakte zaterdag bekend dat de oudste zoon van prinses Astrid en prins Lorenz in het huwelijk treedt met zijn 'Lili'. Prins Amedeo (27) en Elisabetta (26) gingen samen en met familieleden op de foto. Koningin Fabiola moest om gezondheidsredenen verstek laten gaan. Sommige media meldden dat prins Laurent ontbrak, maar volgens VRT Nieuws kwam hij alleen later.

Prins Amedeo glimlachte van oor tot oor, aldus Het Nieuwsblad. VTM-journaliste Valerie Reynaerts merkte op dat Elisabetta duidelijk onder de indruk was van de camera's. "Prins Amedeo stelde haar voortdurend gerust en heeft haar bijna geen enkel moment losgelaten", vertelde ze.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: