BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Félix en prinses Claire volgen workshop over ouderschap

Prins Félix en prinses Claire hebben samen het Initiativ Liewensufank facility bezocht. Dat is een centrum waar ouders informatie en hulp kunnen krijgen voor hun pasgeboren kindje.

Het Luxemburgse paar verwacht in juni hun eerste kindje. De 29-jarige Clair keek toe hoe haar man leerde om een baby te dragen in een speciale draagdoek. Samen met andere toekomstige ouders deden zij mee aan workshop. Prins Félix hield ontspannen een baby pop tegen hem aan terwijl hij instructies kreeg van de docent.

Bij hun bezoek aan het centrum werd het paar verwelkomd door directrice Claudine Claire, manager Maryse Arendt en assistent manager Monique Fey. Van het jonge meisje Sophie kreeg de prinses een boeket.

Het paar kreeg een rondleiding door het centrum waarbij prinses Claire vooral interesse had in de tweedehandswinkel waar ze schattige babykleding verkopen.

Het bezoek aan het centrum was niet alleen omdat Claire binnenkort moet bevallen van hun eerste kindje. In September 2013 heeft het paar laten weten dat ze dit speciale initiatief willen ondersteunen. Het was dus hoogtijd voor een bezoekje. Prins Félix en prinses Claire hebben iedereen bedankt die het mogelijk hebben gemaakt om dit centrum te realiseren, waar nieuwe ouders de kans krijgen om gratis lessen te volgen en informatie krijgen over het ouderschap.

Bekijk hier de foto's van het bezoek

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: