BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Albert en Stéphanie bezoeken nogmaals Circus Festival

Prinses Stéphanie en prins Albert van Monaco kunnen maar geen genoeg krijgen van het Circus Festival van Monte Carlo. De Monegaskische royals hebben dinsdagavond wederom een voorstelling bijgewoond.

Albert en Stéphanie werden dit keer vergezeld door Stéphanie's twintigjarige dochter Pauline Ducruet. Afgelopen vrijdag woonde de prinses ook al een voorstelling bij met haar zestienjarige dochter Camille Gottlieb. Zondagavond was Stéphanie weer van de partij. Ze nam dit keer allebei haar dochters mee. En Albert en Stéphanie gaven vorige week donderdag samen ook al acte de présence bij de opening van het circus.

Het International Circus Festival werd in 1974 opgericht door wijlen prins Rainier III, de vader van Stéphanie en Albert. De nu 49-jarige Stéphanie raakte al op jonge leeftijd betrokken bij het circus en tegenwoordig heeft ze er als president een grote vinger in de pap. Zo mag de prinses haar zegje doen over de acts die worden uitgekozen, de choreografie, de kostuums van de artiesten, de muziek en belichting.

 

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: