BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Beatrice geniet van vakantie op St Barts

Prinses Beatrice en haar vriend Dave Clark genieten van hun vakantie op het eiland St Barts. Op de website van Daily Mail staan foto's van het stel op hun vakantieadres.

Het koppel, dat al langer dan zes jaar samen is, heeft het volgens de krant heel erg naar de zin op het eiland in de Caraïbische Zee. Prinses Eugenie, het zusje van Beatrice, was afgelopen week ook op vakantie. Ze was samen met haar vader prins Andrew en haar moeder Sarah Ferguson aan het skiën in Zwitserland.

Prins Andrew, de tweede zoon van koningin Elizabeth, raakte afgelopen week in opspraak nadat een Amerikaanse vrouw verklaarde dat ze als minderjarige enkele malen gedwongen werd tot seks met de prins. Buckingham Palace heeft inmiddels de aantijgingen al twee keer zeer nadrukkelijk van de hand gewezen.

Bekijk hier foto's van het paar op St Barts.

 

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: