BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Charles in Koeweit

Prins Charles zet maandag zijn reis door het Midden-Oosten voort met een bezoek aan Koeweit. Charles begon zijn reis afgelopen weekeinde in Jordanië waar hij onder meer een ontmoeting had met de Jordaanse koning Abdullah II.

In Koeweit gaat Charles maandag op visite bij de emir sjeik Sabah al-Ahmed al-Sabah. De Britse troonopvolger reisde zes keer eerder af naar Koeweit, in 1989, 1997, 2006, 2007 en 2011.

De prins maakt de reis op verzoek van de Britse regering. Daarmee benadrukt hij de relatie tussen de landen die hij bezoekt en het Verenigd Koninkrijk. De komende dagen reist Charles verder naar Saudi-Arabië, Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten.

 

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: