BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Kroonprinses Mary spreekt op taalconferentie

De Deense kroonprinses Mary is maandag aanwezig bij een taalconferentie in Kopenhagen. Tijdens de bijeenkomst wordt er gepraat over de taalontwikkeling van nul- tot zesjarigen.

De vrouw van kroonprins Frederik zal de opening van de bijeenkomst verzorgen met een toespraak. Verder zullen er presentaties zijn van Deense en buitenlandse onderzoekers. Deze gaan allemaal over de communicatieve en taalvaardigheden van kinderen.

De bijeenkomst wordt mede georganiseerd door de Mary Foundation. Met deze stichting zet de Deense kroonprinses zich in voor het welzijn van mensen en kinderen. De stichting richt zich over het algemeen op drie punten: pesten en welzijn, huiselijk geweld en eenzaamheid. De conferentie vindt plaats in de Black Diamond-bibliotheek in Kopenhagen.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: