BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Tweeling Monaco wordt in mei gedoopt

De tweeling van prins Albert en prinses Charlène wordt op zondag 10 mei gedoopt. Dat heeft het Monegaskische hof maandag bekendgemaakt.

Op de officiële Facebookpagina van het hof staat een aankondiging. De doopceremonie, die live zal worden uitgezonden in Monaco, zal plaatsvinden in de kathedraal van het prinsdom. Na de ceremonie zal het gezin vanaf de kathedraal naar het paleis rijden. De inwoners van Monaco zijn uitgenodigd om langs de route te staan.

Prins Jacques en zijn zus prinses Gabriella werden op 10 december geboren in een ziekenhuis in Monaco. Jacques, hoewel enkele minuten jonger dan zijn zusje, is de nieuwe troonopvolger. Jongens hebben in Monaco nog voorrang op meisjes.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: