BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Een dochtertje voor Andrea Casiraghi

Andrea Casiraghi, beter bekend als de oudste zoon van prinses Caroline van Hannover en Monaco, en zijn vrouw Tatiana Santo Domingo zijn voor de tweede keer papa en mama geworden. Tatiana is zondag in Londen bevallen van een dochtertje, zo heeft het prinselijk paleis bevestigd tegenover Monaco Matin.

Hoe het meisje heet, weet de Monegaskische krant niet. Andrea en zijn vrouw hebben al een zoontje genaamd Sacha. Het jongetje werd in 2013 geboren.

Het tweede kindje van Andrea is het derde kleinkind voor prinses Caroline, de zus van prins Albert van Monaco. Haar dochter Charlotte beviel eind 2013 van een zoontje.


Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: