BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Uw herinneringen van Willem-Alexander op de Nieuwe Baarnsche school

Koning Willem-Alexander opent donderdag 21 mei de nieuwbouw van de Nieuwe Baarnsche School. Omdat de koning zelf ook zijn lagere schooltijd op deze school heeft doorgebracht, zal de opening ongetwijfeld gepaard gaan met herinneringen.

Nu zijn wij op zoek naar uw herinneringen? Heeft u samen met Willem-Alexander op de Nieuwe Baarnsche School gezeten en heeft u een mooie, leuke of bijzondere herinnering en wilt u deze met ons delen? 

 

Mail dan snel naar [email protected]

 

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: