BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

'Carl Philip en Sofia genieten op Fiji'

Volgens de Zweedse krant Aftonbladet vieren prins Carl Philip en prinses Sofia hun huwelijksreis op Fiji.

De krant meldt dat het kersverse echtpaar zondag, een dag na hun huwelijk, al richting de eilandengroep in Oceanië vertrokken. Dinsdag zouden ze zijn aangekomen op het privé-eiland waar ze een deel van hun huwelijksreis door zullen brengen, aldus de krant.

Aftonbladet meldt dat het stel zo'n drie weken weg zal blijven. De zoon van koning Carl Gustaf en zijn echtgenote zullen naar alle waarschijnlijkheid verschillende eilandjes in de omgeving aandoen.

De Zweedse prins en Sofia gaven elkaar zaterdag het jawoord in de slotkerk in het Koninklijk Paleis in Stockholm. Na de huwelijksvoltrekking zouden Carl Philip en Sofia tot in de late uurtjes feest hebben gevierd. Ze zouden pas rond 05.30 uur 's ochtends de feestzaal van het Koninklijk Paleis hebben verlaten.

Bron: ANP

Poll

Wat vindt u van de trouwjurk van Sofia? Geef hier uw mening

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: