BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Eloise kiest voor Maerlant-Lyceum in Den Haag

Eloise, de dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, begint na de zomer op het Maerlant-Lyceum in Den Haag. Dat meldt het AD. Ze kiest daarmee voor een andere middelbare school dan haar nichtje prinses Amalia.

Een bekende oud-leerling van het Maerlant is premier Mark Rutte. Volgens de school koos gravin Eloise voor het Maerlant-Lyceum omdat het onderwijsaanbod en de sfeer haar het meest aanspraken. De 13-jarige Eloise verhuist deze zomer met haar ouders van Brussel naar Den Haag.

In maart werd bekend dat prinses Amalia naar het Christelijk Gymnasium Sorghvliet in Den Haag gaat. Prinses Laurentien zat eerder op deze school.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: