BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Margriet bij honderdste aanleg cruiseschip ms Rotterdam

Prinses Margriet is zaterdag 4 juli aanwezig bij het honderdste bezoek van het cruiseschip ms Rotterdam aan de haven van Rotterdam. De prinses heeft het schip in 1997 gedoopt.

Het ms Rotterdam is één van de vijftien cruiseschepen van de Holland America Line. Op 4 juli legt het schip voor de honderdste keer aan in de haven van Rotterdam. Het ms Rotterdam is het zesde schip met deze naam in de geschiedenis van de Holland America Line. De Rotterdam I heeft in 1872 zijn eerste reis naar de haven van Rotterdam gemaakt. 

Cruise Port Rotterdam en de Holland America Line vieren de honderdste aanleg van het ms Rotterdam met een feestelijk programma voor hun gasten en relaties.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook