BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Kroonprinses Victoria is fan van H&M

De Zweedse kroonprinses Victoria is tijdens haar vakantie aan de Franse Côte d'Azur gespot met H&M-baas Karl-Johan Persson. Dat schrijft de Deense krant Billed Bladet.

De dochter van koning Carl Gustaf draagt regelmatig kleding van H&M, zowel in haar vrije tijd als bij officiële bezoeken. Zo droeg ze onlangs ook tijdens het huwelijk van haar broer, prins Carl Philip, een jurk van de Zweedse keten. Dat was er volgens de Deense krant een van de Conscious Exclusive collectie van H&M.

Kroonprinses Victoria en prins Daniel ontmoetten Persson samen met zijn vrouw. Het gezelschap werd, met nog een aantal leden van de koninklijke familie, gezien op een boot. Persson vertelde onlangs in een interview dat het modehuis blij is met Victoria. "Ze draagt onze kleding op een fantastische manier", zei hij.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: