BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Catherine toont gevoel voor ritme

De hertogin van Cambridge bezocht dinsdag een school in Noord-Londen. Catherine belandde in een klaslokaal waar kinderen met psychische problemen haar trakteerden op een cursus bongo spelen.

Uiteraard trommelde Catherine zelf ook mee, hoewel haar jurkje van Alexander McQueen het niet toeliet het slaginstrument tussen haar knieën te klemmen. Dus hield de echtgenote van prins William de trommel naast haar benen. Op het twitteraccount van Kensington Palace staat een korte video van het bezoek dat Catherine bracht aan het Anna Freud Centre.

Volgens The Telegraph bleef de hertogin een kwartier bij de drumles van de kinderen, waarbij ze onder meer We Will Rock You van Queen speelden. Daarna sprak ze verder met kinderen terwijl zij kerstversiering knutselden voor een collage aan de wand.

Ritme

Muzieklerares Jude Winwood reageerde tevreden: ''Ze had het goede ritme te pakken. Ze werd in het diepe gegooid, maar ik heb haar een paar tips gegeven en wat tekens. Ze wist wat van haar werd verwacht."

De hertogin van Cambridge wilde met haar bezoek aandacht vragen voor het goede doel, omdat het volgens haar veranderingen wil bewerkstelligen in de geestelijke gezondheidszorg voor kinderen en jongeren.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: