BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Nieuwe foto's van jarige Deense tweeling

Het is vrijdag dubbel feest in het gezin van kroonprins Frederik en kroonprinses Mary van Denemarken. Prins Vincent en prinses Josephine zijn vijf jaar geworden. Ter gelegenheid van de verjaardag heeft het Deense hof drie foto's van de tweeling vrijgegeven.

Foto's: Kongehuset.dk

De foto waarop Vincent en Josephine met een koala staan, is genomen tijdens de kerstvakantie die het gezin in Australië doorbracht. Prinses Mary is Australische en komt uit Hobart op het eiland Tasmanië. Normaal gesproken maakt een fotograaf de officiële portretten, maar net als toen de tweeling twee jaar werd, kroop Mary ook ditmaal weer zelf achter de lens.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: